Nova godina Divčibare

Docek Nove godine Green House Divcibare

Nova godina

Bliži se Nova godina pa je uvek lepo izmestiti se iz grada sa porodicom ili dragim prijateljima i proslaviti je u idiličnom planinskom ambijentu. Teško je unapred prognozirati koliko i da li će biti snega, ali pošto se Green House nalazi na 1000 metara nadmorske visine za očekivati je da će snega biti sa velikom verovatnoćom, kao i svih prethodnih godina.

Vrlo često je oko nove godine sunčano, sa plavim nebom tako da je prepuštanje uživanju neminovno. Ako ima snega, radiće topovi kao osiguranje kvalitetno pripremljene staze pa se može uživati i u prvo januarskom “jutarnjem” skijanju (Green House se nalazi oko 500m od sredine skijaške staze Crni vrh).

Nova godina - skijanje Crni vrh
Nova godina – skijanje Crni vrh

Lepo sunčano vreme se tokom zime često zadržava danima, tako da Vas ne zavara ako je maglovito i tmurno u nizini. Tako će biti do nekih 600-800 metara nadmorske visine a onda ulazite u zonu onog zašto se i ide na planinu.

Neće Vam smetati i ako je ceo dan mraz, vreme mu je i bolje da ga bude pošto to pospešuje rad skijaške staze (informacije o radu staze kao i kamere uživo mogu da se pogledaju ovde).

 

Izdavanje i cenovnik za Novu godinu 2023

Green House se izdaje za Novu godinu minimalno kao celina od 4 dana.

  • Check In: posle 14:00
  • Check Out: do 10:00
  • cena za 4 noćenja: 800 EUR
  • boravak do 6 osoba

Za svako sledeće noćenje preko ova minimalna četiri je cena po noćenju 120 evra.

Kuća će biti ukrašena za Novu godinu tako da samo treba pripremiti dovoljne količine hrane i pića i zabava može da počne :).

Nasa maskota Jelenko Zelenko vas čeka

DOBRO DOŠLI  u GREEN HOUSE

Jelenko Zelenko Green House Divcibare
Jelenko Zelenko Green House Divčibare